Μια Ελληνίδα στην λίστα με τους πλουσιότερους πολίτες κάτω των 40 ετών

Instagram
Η Κάιλα Iτσινές, Ελληνίδα Ομογενής της Αυστραλίας με καταγωγή από την Κω, έχει κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες καθώς ως personal trainer και fitness guru μπόρεσε να διευθύνει το μεγαλύτερο, σε αριθμό συμμετεχόντων, γκρουπ γυμναστικής.

Το παραπάνω όμως δεν είναι όπως φαίνεται το πιο μεγάλο της επίτευγμα καθώς το όνομα της πλέον φιγουράρει στην λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους με ηλικία κάτω των 40 ετών, όπως την δημοσίευσε το περιοδικό Australian Financial Review.

Αν και μόλις 27 ετών η Κάιλα όχι απλώς συγκαταλέγεται στην λίστα, αλλά έχει σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση, αφήνοντας πίσω της τον αρραβωνιαστικό της Tobias Pearce, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της εκγύμνασης.

Μάλιστα, οι από κοινού εμπορικές τους δραστηριότητες υπολογίζεται πως αγγίζουν τα 486 εκατομμύρια δολάρια.

Πώς τα κατάφερε όλα αυτά; Το 2014 εμπνεύστηκε και δημιούργησε μια ηλεκτρονική εφαρμογή ο χρήστης της οποίας μπορεί εύκολα να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας διάρκειας 12 εβδομάδων, που υπόσχεται – και βάσει της απήχησης του- μάλλον έχει θεαματικά αποτελέσματα σε όσους το ακολουθήσουν.

Πηγή: Greek Reporter