Love it- Mπέλλος: Πρότυπό μου για το Survivor ήταν ο Ντάνος-Στεναχώρηθηκα που έφυγα

Για το σκοπό που μπήκε στο Survivor αλλά και για το πώς βίωσε αυτή την εμπειρία μίλησε στην εκπομπή «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Θανάσης Μπέλλος ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Όπως είπε ο ίδιος, έχει κάνει πολλά φιλανθρωπικά παιχνίδια και έχei βοηθήσει κόσμο μαζί και άλλους ποδοσφαιριστές. «Αυτός ήταν και ο λόγος : Ήθελα να δείξω αυτό που είμαι και να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα για να μπορώ μεθαύριο να προσφέρω περισσότερα σε αυτόν τον κόσμο που μας έχει ανάγκη».

 «Πρότυπο μου για το Survivor ήταν ο Ντάνος. Όταν τον είδα, αγάπησα το παιχνίδι.Γνωριζόμαστε γιατί έχουμε κάνει πολλά φιλανθρωπικά παιχνίδια. Μάλιστα τρεις μέρες πριν μπει ήμασταν μαζί στη Σκιάθο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για την αποχώρηση του, είπε ότι στεναχωρήθηκε που έφυγε και δεν θα ήθελε να φύγει αλλά προέκυψαν θέματα υγείας και έπρεπε να κάνει πίσω.

«Αυτή τη στιγμή είμαι υγιέστατος. Δεν έπρεπε να φύγω έτσι. Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που αποχώρησα», πρόσθεσε.

Μάλιστα δήλωσε έτοιμος να ξαναμπει στο παιχνίδι. «'Εχω χιλιάδες μηνύματα που με ρωτούν γιατί έφυγα από το παιχνίδι». 

Σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν και την συμπεριφορά του Κατσαούνη στο παιχνίδι, ο Θανάσης Μπέλλος είπε ότι Κατσαούνης και Μαρτικας έκαναν κουβέντα να διώξουν τα κορίτσια.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr