Κλείσιμο

Ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα για «The Walking Dead» και «Interview With the Vampire»

Πήραν την «άδεια» του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών

Δύο spin-offs σειρές του «The Walking Dead» και η επόμενη σεζόν του «Interview With the Vampire» μπορούν να αρχίσουν ξανά γυρίσματα παρά τη συνεχιζόμενη απεργία στο Χόλιγουντ, μετά την επίτευξη συμφωνίας με το Σωματείο Αμερικανών Ηθοποιών (SAG-AFTRA).

Οι τρεις σειρές του AMC είναι οι δημοφιλέστερες μέχρι σήμερα τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν ακόμη λάβει τη λεγόμενη «ενδιάμεση συμφωνία» από το SAG-AFTRA.

Η έγκριση δόθηκε την Τετάρτη επειδή το καλωδιακό κανάλι AMC και η εταιρεία παραγωγής Stalwart Films δεν ανήκουν στη Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP) -τον συνασπισμό των στούντιο εναντίον των οποίων απεργούν οι ηθοποιοί- αν και είναι γνωστές ως «εξουσιοδοτημένες εταιρείες» που τηρούν τις συμβάσεις που έχει συνάψει η AMPTP.

Τι ορίζουν οι συμφωνίες για τις τρεις σειρές

Οι τηλεοπτικές παραγωγές «The Walking Dead: Daryl Dixon» και το «Interview With the Vampire» θα συνεχίσουν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν. Και η συμφωνία θα επιτρέψει στους ηθοποιούς του «The Walking Dead: Those Who Live» να συμμετέχουν σε post-production εργασίες του πρώτου κύκλου.

Δεν θα επιτραπεί η συγγραφή νέων σεναρίων για τις σειρές αυτές ωστόσο, επειδή το Συνδικάτο Αμερικανών Σεναριογράφων, στην πιο σημαντική ίσως απόκλιση στρατηγικής με το Σωματείο των Ηθοποιών, επέλεξε να μην χορηγήσει τέτοιες άδειες.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr