Amanda Holden: «Έσπασε» τη σιωπή της μετά τα σχόλια του «τοξικού» influencer, Andrew Tate, για τις σέξι φωτογραφίες της

Η Amanda Holden αστειεύτηκε με την κριτική που δέχθηκε από τον Andrew Tate, επισημαίνοντας ότι έχει φτάσει σε μια ηλικία που δεν ανησυχεί πλέον για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνη 

Η Amanda Holden «έσπασε» τη σιωπή της σχετικά με την κριτική του Andrew Tate για τις σέξι φωτογραφίες της και αποκάλυψε ότι παρά τον πειρασμό, αρνήθηκε να ανταποδώσει. 

Τον Ιούλιο, η 52χρονη παρουσιάστρια «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σέξι φωτογραφία της με μπικίνι και ακολούθησε μια χυδαία αντίδραση από τον «τοξικό» influencer, Andrew Tate. 

Η Amanda Holden

Απαντώντας στο tweet της Amanda και χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία της, ο Andrew Tate έγραψε: «Είσαι σύζυγος και μητέρα και έχεις ξεπεράσει κατά πολύ την εφηβεία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αυτή την ανάρτηση».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Telegraph», η σταρ της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον Chris Hughes, είπε: «Ειλικρινά, είχα μια άλλη φωτογραφία μου με μπικίνι με μόνο ένα κοντινό πλάνο του πισινού μου...

Η Amanda Holden και ο Andrew Tate

Πράγματι, μπήκα στον πειρασμό να του απαντήσω, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι δεν άξιζε τον κόπο να δώσω συνέχεια, να του δώσω… οξυγόνο». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Amanda επέμεινε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το στυλ της, παρόλο που έχει δεχθεί κριτική στο παρελθόν για τις σέξι εμφανίσεις της. «Ντύνομαι για τον εαυτό μου και όχι για τους άλλους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια. 

Η Amanda Holden αστειεύτηκε με την κριτική που δέχθηκε από τον Andrew Tate, επισημαίνοντας ότι έχει φτάσει σε μια ηλικία που δεν ανησυχεί πλέον για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνη. 

Η 52χρονη τηλεπαρουσιάστρια θα συνεργαστεί με τον ιστορικό Dan Jones στη σειρά Sky History, η οποία εξερευνά τις σεξουαλικές συμπεριφορές ανά τους αιώνες. Η σειρά θα χρησιμοποιήσει αρχειακό υλικό και δραματική αναπαράσταση, με την Amanda και τον Dan να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, για να ρίξουν «φως» στις καλύτερες και άγνωστες ιστορίες σεξ της ανθρωπότητας. 

Μιλώντας για τη σειρά, η Amanda δήλωσε: «Η γενιά μας δεν ξέρει τίποτα για το σεξ σε σύγκριση με τους προγόνους μας. Θεέ μου, πραγματικά μου άνοιξαν τα μάτια και γέλασα πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτής της λαμπρής νέας σειράς. Αν και ίσως σοκαριστικό μερικές φορές, το ‘’Sex: A Bonkers History’’ είναι μια, πραγματικά, συναρπαστική και διανοητική ματιά στα τελευταία 2500 χρόνια της σεξουαλικής μας ιστορίας». 

Πηγή: skai.gr