Jessica Chastain: Θα υποδυθεί μία ερευνήτρια στη σειρά «The Savant»

Και μάλιστα η ιστορία είναι αληθινή

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jessica Chastain, ανακοινώθηκε ως πρωταγωνίστρια της επερχόμενης μίνι σειράς οκτώ επεισοδίων του Apple TV+, με τίτλο «The Savant». Η σειρά βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που δημοσιεύτηκε στο Cosmopolitan το 2019 και θα ακολουθήσει μία ακτιβίστρια, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Savant», καθώς διεισδύει σε διαδικτυακές ομάδες μίσους για να αποτρέψει τρομοκρατικές επιθέσεις μεγάλης κλίμακας.

Η Chastain όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά, αλλά θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Anonymous Content και Fifth Season. Η σειρά αναμένεται να είναι μια προκλητική και έντονη ματιά στις σκοτεινές γωνιές των διαδικτυακών κοινοτήτων όπου ευδοκιμούν το μίσος και ο φανατισμός. Η Andrea Stanley, η οποία έγραψε το αρχικό άρθρο του Cosmopolitan, θα είναι σύμβουλος της σειράς.

Η σειρά «The Savant» σηματοδοτεί την τελευταία είσοδο της Chastain στην τηλεόραση, αφού στο παρελθόν έχει κάνει guest εμφανίσεις σε σειρές όπως το «Law & Order: Veronica Mars» και το «Poirot» της Agatha Christie. Ωστόσο, η Chastain είναι περισσότερο γνωστή για την εντυπωσιακή κινηματογραφική της πορεία, η οποία περιλαμβάνει αξιομνημόνευτες ερμηνείες στις ταινίες «Zero Dark Thirty», «Interstellar» και «Molly’s Game» και ασφαλώς για το «The Eyes of Tammy Faye» που πήρε και το Όσκαρ. 

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το «The Savant», αλλά θα ενταχθεί σε μια εντυπωσιακή σειρά πρωτότυπων σειρών του Apple TV+, όπως το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς δράμα «The Morning Show», τη σειρά επιστημονικής φαντασίας «Foundation» και το δράμα «The Shrink Next Door».

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά