Κλείσιμο

Δανδουλάκη για «Πανθέους»: «Η όλη καθοδήγηση είναι να δούμε με την τωρινή ματιά την εποχή εκείνη»

Η παραγωγός και ηθοποιός μίλησε επίσης για τις τρεις φορές που έχει καταστραφεί οικονομικά στο θέατρο 

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια Σου» στον ΣΚΑΪ βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την νέα μεγάλη σειρά «Πανθέοι» που κάνει πρεμιέρα την ερχόμεηνη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου και στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε για τη σειρά: «Όταν μπήκα το πλατό νόμιζα ότι είχα μπει σε σπίτι, είναι τόσο ρεαλιστικό. Το παίξιμο και όλη η καθοδήγηση του σκηνοθέτη  είναι να δούμε με την τωρινή ματιά την εποχή εκείνη».

«Έχω καταστραφεί 3 φορές οικονομικά»

Η ίδια ανεφέρθηκε επίσης στην οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια που είναι θεατρικής παραγωγός αλλά και ηθοποιός. 

«Αυτό είναι το θέατρο, δεν παραπονέθηκα γιατί δούλεψα πολύ, με βοήθησαν και με έσωσαν οι φτωχοί μου φίλοι. Ενώ στην τηλεόραση δεν είχα δαγκωματιές. Η τηλεόραση με κέρδισε. Μου έδωσε το καλό ότι με άπλωσε σε όλη την Ελλάδα και με αγάπησε ο κόσμος».

 Ωστόσο, ανέφερε πως είχε την τύχη να της γίνουν καλές προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια

Για τον ρόλο της στη Λάμψη

Η Κάτια Δναδουλάκη μίλησε και για τον ρόλο της στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου λέγοντας πως για τον ρόλο στην συγκεκριμένη σειρά την είχε ενημερώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«"Μην τολμήσεις να πεις όχι" μου είπε η Αλίκη. Τον λατρεψα τον Φώσκολο. Ήταν από τις πιο ευτυχισμένες εποχές της ζωής μου» είπε. 

Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει στη ζωή της για πράγματα που δεν έκανε είπε: «Δεν ντάντεψα τον εαυτό μου. Τον καταπόνησα. Όμως αυτό που ήθελα ήταν να είμαι συνέχεια ενεργή, και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση». 

 

Πηγή: skai.gr