Η Τζένιφερ Άνιστον παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο Hollywood Reporter και μεταξύ άλλων, μίλησε για την κοινωνία μας και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της οι οποίες σύμφωνα με τα λεγόμενά της την βοήθησαν να μείνει ταπεινή και να αποφύγει τα σκάνδαλα.

«Μεγάλωσα βλέποντας κάποιον να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος και δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Ήξερα ότι αυτό το άτομο μού έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι, και δε θα γίνω ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι είναι τοξικό και σε διαβρώνει εσωτερικά και στην ψυχή σου. Και, άκου, είναι ένα κομμάτι ενόχλησης να πρέπει να περάσεις δημόσια σκοτεινά πράγματα μπροστά στον κόσμο; Ναι, είναι μία ταλαιπωρία, αλλά όλα είναι σχετικά. Οπότε, είχα μία επιλογή να κάνω. Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και θα ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε θα βγω έξω και θα βρω μία δημιουργική διέξοδο και θα ευδοκιμήσω. Και αυτό έκανα» είπε φωτογραφίζοντας έτσι την επίσης ηθοποιό μητέρα της Νάνσι Ντόου με την οποία για αρκετά χρόνια ήταν αποξενωμένες. 

Στην συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπιζαν τους ανθρώπους στο παρελθόν τα τάμπλοιτς και πώς το κάνουν σήμερα. 

«Ό,τι έκαναν τα ταμπλόιντς και τα μίντια στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων τότε, οι κανονικοί άνθρωποι το κάνουν τώρα. Αν και δεν έχω δει ταμπλόιντ εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Τώρα έχεις τα σόσιαλ μίντια. Είναι σχεδόν σαν τα μίντια να έδωσαν το σπαθί σε κάθε "κανένα"  που κάθεται πίσω από τον υπολογιστή για να είναι τρολ ή όπως λένε τους εαυτούς τους και να κάνουν μπούλινγκ στους ανθρώπους στα σχόλια. Οπότε, απλώς άλλαξε χέρια με έναν τρόπο. Και δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή».

Πηγή: Hollywoodreporter

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις