Σαρλίν του Μονακό: Το ξυρισμένο κεφάλι, το χρυσό κλουβί κι η θλιμμένη πριγκίπισσα (pics)

Σαρλίν του Μονακό: Το ξυρισμένο κεφάλι, το χρυσό κλουβί κι η θλιμμένη πριγκίπισσα (pics)

Το χρυσό κορίτσι της κολύμβησης που έγινε πριγκίπισσα, η Σαρλίν Λινέτ Γουίτσκοκ, είναι Γερμανικής καταγωγής και μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική. Ο πατέρας της πριγκίπισσας του Μονακό, ήταν διευθυντής πωλήσεων σε μία εταιρία και η μητέρα της αθλήτρια στις καταδύσεις και προπονήτρια κολύμβησης, από την οποία κληρονόμησε την αγάπη της για το εν λόγω άθλημα.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, γνωστή και ως “Η θλιμμένη πριγκίπισσα” για τον λόγο του ότι προσπάθησε να «δραπετεύσει» τρεις φορές από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ενώ ζει εδώ και χρόνια σε ένα «χρυσό κλουβί» σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, είναι χωρίς αμφιβολία η πιο μοντέρνα εν ζωή πριγκίπισσα. Η ίδια έχει σπάσει πολλές φορές το πρωτόκολλο όσον αφορά την ενδυμασία της, προκαλώντας διάφορα σχόλια, καθώς οι ενδυματολογικές της επιλογές σίγουρα δεν θυμίζουν πριγκίπισσα αλλά μια μοντέρνα γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση στον εαυτό της αναδεικνύοντας το “διαφορετικό”.

Τρανό παράδειγμα είναι το κούρεμά της που υιοθέτησε πριν από μήνες, όπου ξύρισε εντελώς τη μία πλευρά του κεφαλιού της, αφήνοντας μία μακριά φράντζα από την άλλη.

Επίσης, όταν εμφανίστηκε στο γκαλά των Princess Grace Awards στη Νέα Υόρκη, επέλεξε να φορέσει ένα Ralph Lauren κοστούμι της συλλογής φθινόπωρο 2017, το οποίο αποτελείτο από ένα μαύρο τέιλορντ παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και τιράντες.

Μια εμφάνιση τόσο εκκεντρική και στυλάτη που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Πηγή: Must