Κλείσιμο

Τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Μπάιντεν παίζοντας με τον σκύλο του

Ο Τζο Μπάιντεν, τραυματίστηκε στον αστράγαλό την ώρα που έπαιζε με ένα από τα σκυλιά του, με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλο του το Σάββατο,  αναφέρει το γραφείο του. Την Κυριακή, το 78χρονος νεοεκλεγείς πρόεδρος ων ΗΠΑ επισκέφθηκε ορθοπεδικό στο Νιούαρκ του Ντελαγουέρ, για εξέταση, στο Delaware Orthopaedic Specialists.

Το γραφείο του Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι το στραμπούληγμα του 78χρονου αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ο Μπάιντεν έπαιζε με τον Major, το ένα από τα δύο σκυλιά του, το οποίο υιοθέτησε το 2018 και είναι το νεότερο από τα δυο γερμανικά ποιμενικά που έχει η οικογένεια. Τον πρώτο σκύλο, ονόματι Champ, η οικογένεια Μπάιντεν τον απέκτησε μετά τις εκλογές του 2008. Το ζεύγος Μπάιντεν είπε ότι θα φέρει τα σκυλιά τους στον Λευκό Οίκο ενώ στοχεύει να πάρει και μια γάτα.

Ο Major θα γίνει ο πρώτος σκύλος που θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου και προέρχεται από άσυλο κακοποιημένων και εγκαταλειμμένων ζώων.