Τουρκία: Ένοπλος συνέλαβε όμηρους, επιβάτες λεωφορείου

Ένας ένοπλος άνδρας συνέλαβε σήμερα όμηρους τους επιβάτες ενός λεωφορείου στην Τουρκία αλλά λίγο αργότερα τους άφησε ελεύθερους, σώους και αβλαβείς, μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή.
Ο άνδρας που οδηγούσε αυτοκίνητο, υποχρέωσε το λεωφορείο να σταματήσει λίγο μετά την αναχώρησή του από τη Σμύρνη στα δυτικά της χώρας. Με την απειλή ενός πιστολιού, υποχρέωσε τον οδηγό του λεωφορείου να οδηγήσει το αυτοκίνητο στην πόλη Ουσάκ.
«Έχω πολλά προβλήματα με την αστυνομία....Δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν», τόνισε ο δράστης απευθυνόμενος στους 18 επιβάτες, μερικοί από τους οποίους χρησιμοποιώντας τα κινητά τους ειδοποίησαν τις αρχές για την απαγωγή τους. Η αστυνομία έφτασε εγκαίρως, περικύκλωσε το λεωφορείο και αμέσως ο νεαρός δράστης άφησε τον οδηγό και όλους τους επιβάτες ελεύθερους. Ένας εξ αυτών, που είναι και αξιωματούχος τουρκικής εταιρείας μεταφορών χρησιμοποιήθηκε ως ασπίδα από τον ένοπλο για να μπορέσει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Και αυτός αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε και καταζητείται.
Πηγή: skai.gr