Τα δάκρυα του πρίγκιπα Χάρι για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν (pics)

Μία συγκινητική στιγμή είχε ο πρίγκιπας Χάρι σε βραβεία ιδρύματος που βοηθάει παιδιά με ασθένειες. 

Την ώρα που βρισκόταν στην σκηνή ο πρίγκιπας Χάρι άρχισε να μιλάει για την Δούκισσα του Σάσσεξ και θυμήθηκε ότι στα περσινά βραβεία το ζευγάρι γνώριζε για την εγκυμοσύνη της. 

«Δεν αποτυγχάνουν ποτέ να με εμπνεύσουν αλλά φέτος ηχούν με διαφορετικό τρόπο επειδή είμαι πατέρας. Πέρσι όταν η γυναίκα μου και εγώ συμμετείχαμε γνωρίζαμε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Κανείς άλλος δεν το γνώριζε εκτός από εμάς», είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

Σε εκείνο το σημείο έκανε μία παύση και φάνηκε να δακρύζει πριν η παρουσιάστρια τον πλησιάσει και ακουμπήσει το χέρι της στον ώμο του. Το κοινό άρχισε να χειροκροτεί. 

Ο πρίγκιπας Χάρι συνέχισε και είπε για την περσινή βράβευση. «Θυμάμαι ότι έσφιγγα το χέρι της Μέγκαν τόσο δυνατά κατά τη διάρκεια των βραβείων. Και οι δύο μας σκεφτόμασταν πως θα είναι να γίνουμε γονείς μία ημέρα. Επιπλέον πως θα ήταν να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά μας εάν γεννηθούν με άμεσες προκλήσεις ή ασθενήσουν στη διάρκεια του χρόνου», εξομολογήθηκε το μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Και συνέχισε: «Και τώρα το να σας μιλάω ως γονιός αγγίζει χορδές της καρδιάς μου με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσα ποτέ να καταλάβω μέχρι να έχω ένα δικό μου παιδί. Κανείς γονιός δεν θέλει να ακούσει ότι το παιδί του θα υποφέρει. Ότι θα αντιμετωπίσει εξαιρετικές προκλήσεις που θα το επηρεάσει σε όλη την ζωή τους».
 

Πηγή: skai.gr