Ψυχασθενής Κινέζος σκότωσε 13 άτομα

Αστυνομικοί συνέλαβαν σε απομακρυσμένη τοποθεσία, στην κορυφή ενός λόφου, ένοπλο ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε 13 ανθρώπους, περιλαμβανομένου του πατέρα του, με κυνηγετική καραμπίνα, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ.

Ειδικότερα, ο 34χρονος Λίου Αϊμπίνγκ φέρεται να σκότωσε 13 ανθρώπους και να τραυμάτισε σοβαρά άλλους δύο το Σάββατο στο χωριό Γινσαπάι. Έξι ξύλινα σπίτια πυρπολήθηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς στην διάρκεια του μακελειού, ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Λίου, εσωτερικός μετανάστης, είχε επιστρέψει πρόσφατα από την επαρχία Γκουάνγκντονγκ, όπου αναζητούσε εργασία. Είχε προϊστορία ψυχασθένειας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ανάμεσα στα θύματα, εκτός από τον πατέρα του, ήταν και άλλοι στενοί συγγενείς του.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στη νοτιοδυτική Κίνα που υπάρχουν υποψίες ότι δολοφόνησε τους γονείς του και άλλους τέσσερις συγγενείς του μετά την απόδρασή του από κλινική ψυχικής υγείας στην επαρχία Γιουνάν.

Στα τέλη Νοεμβρίου, στην επαρχία Χαϊνάν συνελήφθη ένας άνδρας που κατηγορείται ότι κομμάτιασε τους γονείς, τη σύζυγό του, τους γιους του και την αδελφή του, στο Πεκίνο.
Πηγή: skai.gr