Πρώην προσωπάρχης Τραμπ στον ΣΚΑΪ: Προσφυγή στα δικαστήρια για τα ψηφοδέλτια

Το δρόμο της προσφυγής στη Δικαιοσύνη για την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έδειξε ο πρώην προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ Ράινς Πρίμπους, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη που βρίσκεται στην Ουάσινγκτον. 

«Επικεντρωνόμαστε στην Πενσιλβάνια και στην Αριζόνα. Η Αριζόνα έχει αποδοθεί σε κάποιον (Μπάιντεν) από μεγάλο δίκτυο από πολύ νωρίς, ίσως να επιστρέψει αυτό. Αν πάρει ο πρόεδρος την Πενσιλβάνια θα τον θέσει αυτόματα άνω του ορίου για να πάρει 2η θητεία» εκτίμησε. 

«Νομίζω ότι πολλοί θεωρούσαν ότι θα έχανε ο Τραμπ, με 10 με 12 μονάδες, αν κοιτούσαμε τις δημοσκοπήσεις, δε συνέβη αυτό, ο πρόεδρος έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη από τη χώρα» δήλωσε ο κ. Πρίμπους. 

«Ο Τραμπ θα κάνει αυτό που θέλει ο Τραμπ... Έχει τα ηνία και λέει το εξής: 1ον θα επιτρέψω στους δικηγόρους να φέρουν τις υποθέσεις αυτές ενώπιον του δικαστηρίου. 2ον θα πει στους δημοκρατικούς ότι δε θα επιτρέψει την επέκταση της ημερομηνίας καταμέτρησης και ανακοίνωσης αποτελεσμάτων» επισήμανε. 

«Σε όλη του τη ζωή ο Τραμπ βρισκόταν κάτω από τους προβολείς. Από την 1η μέρα είχαμε ανθρώπους στο FBI και αλλού που προσπαθούσαν να του στήσουν παγίδες, κάθε εβδομάδα τον έθεταν στο μικροσκόπιο το είχε συνηθίσει αυτό. Αν διαβάζατε στις ειδήσεις τι λέγανε, ότι ο Τραμπ έχει χάσει και να που είμαστε σήμερα» επισήμανε ο Ράινς Πρίμπους. 
 

Πηγή: skai.gr