Πώς αντέδρασε η Κάμαλα Χάρις όταν φίλη της, τής αποκάλυψε ότι την κακοποιεί σεξουαλικά ο πατριός της (vid)

Μια μέρα μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν η εκλεγμένη αντιπρόεδρος της Αμερικής, Κάμαλα Χάρις, βρίσκεται στο προσκήνιο και φυσικά, οι αποκαλύψεις για αυτήν δεν έχουν τελειωμό. Πρόσφατα, μάθαμε για μια αντίδρασή της από το παρελθόν και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε αφού μάς έγινε απολύτως κατανοητό πως η ιστορία της Κάμαλα αποδεικνύει την θέλησή της να βοηθήσει και να αλλάξει τον κόσμο. 

Σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, η πολύ καλή φίλη της Κάμαλα, Γουάντα Καγκάν και διοικητικός πράκτορας από το Μόντρεαλ αποκάλυψε πως γνώρισε την αντιπρόεδρο της Αμερικής κατά την διάρκεια της φοίτησής της στο γυμνάσιο του Γουέστμουντ στο Κεμπέκ. Τονίζοντας πως οι δύο τους έδεσαν αμέσως, η Γουάντα αποκάλυψε πως κάποια στιγμή εκμυστηρεύτηκε στην Κάμαλα πως ο πατριός της την κακοποιεί. Τότε η έφημη Χάρις μαζί με την μητέρα της Shyamalan Gopalan Harris είπαν στην Καγκάν να πάει να ζήσει μαζί τους για το τελευταίο έτος του λυκείου. Χρόνια μετά, η Γουάντα Καγκάν παραδέχεται πως η ζωή με την οικογένεια της νέας αντιπροέδρου των ΗΠΑ, είχε «τεράστιο αντίκτυπο και επιρροή» στη ζωή της και πως η Κάμαλα «άνοιγε τον δρόμο» για αλλαγή από τότε που ήταν έφηβη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω γεγονός γίνεται γνωστό. Να θυμίσουμε πως τον Σεπτέμβριο η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος της Αμερικής αποκάλυψε μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram πως η κακοποίηση μιας φίλης της στο λύκειο ήταν αυτό που την ενέπνευσε να πολεμήσει για τις γυναίκες. Όπως έγραψε: «Ήμουν στο Λύκειο, όταν έμαθα ότι η καλύτερή μου φίλη κακοποιήθηκε από τον πατέρα της. Όταν μου το είπε, της απάντησα: ‘Λοιπόν, πρέπει να έρθεις να μείνεις μαζί μας’. Και έτσι έκανε. Ένα μεγάλο μέρος του λόγου που ήθελα να γίνω εισαγγελέας ήταν για να προστατεύσω γυναίκες όπως αυτή και να αλλάξω το σύστημα».

Πηγή: Must