Παραλίγο κινηματογραφική απόδραση Ντιτρού

Την οργή του εξέφρασε σήμερα ο βέλγος Υπουργός Εξωτερικών Λουί Μισέλ μετά την πρόσφατη ανακάλυψη ενός κλειδιού για τις χειροπέδες του Μαρκ Ντιτρού, που βρίσκεται φυλακισμένος για απαγωγή, βιασμό και φόνο ανήλικων κοριτσιών,
"Είναι απίστευτο. Είμαι εξοργισμένος με εκείνους που είναι υπεύθυνοι γι` αυτό, με όσους το έκαναν», τόνισε ο Μισέλ, μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, προσθέτοντας πως πρόκειται για μία «σαφή προσπάθεια να του περάσουν το κλειδί».
Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Ντιτρού εξέφρασε την «έκπληξή» του για την ανακάλυψη του κλειδιού αυτού, όπως τόνισε σήμερα ο συνήγορός του, που δήλωσε πως ο πελάτης του πληροφορήθηκε την είδηση ``ακούγοντας ραδιόφωνο σήμερα το πρωί».
"Είναι έκπληκτος που υπήρξε ένα νέο συμβάν στο οποίο ο ίδιος δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη και υποθέτει ότι με αυτό προσπαθούν να τον δυσφημίσουν», τόνισε ο δικηγόρος, προσδιορίζοντας πως αυτό το κλειδί μάλλον βρέθηκε σε ένα πακέτο αλάτι, ή σε μία αλατιέρα, σε ένα ντουλάπι στο βάθος του διαδρόμου, όπου βρίσκεται το κελί του Ντιτρού, ο οποίος δεν έχει πρόσβαση μόνος του σε αυτό το ντουλάπι. Το μόνο που είχε κάνει ο πελάτης του ήταν, όπως είπε, ότι «μόλις πριν από λίγο είχε παραγγείλει να του φέρουν ένα κιλό αλάτι».
Πηγή: skai.gr