Οργή Τραμπ για δολοφονίες Μορμόνων – Στέλνουμε στρατό στο Μεξικό αν το θελήσουν

Έτοιμος να κηρύξει πόλεμο στα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, στέλνοντας ακόμα και στρατιωτικές δυνάμεις στη χώρα για να τα αντιμετωπίσουν, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ενέδρα σε κοινότητα Μορμόνων στα σύνορα με τις ΗΠΑ στις οποίες δολοφονήθηκαν 9 άνθρωποι, εκ των οποίων έξι παιδιά. «Μερικές φορές χρειάζεσαι έναν στρατό για να νικήσεις έναν στρατό» δηλώνει χαρακτηριστικά ο αμερικανός πρόεδρος σε tweets του.  

«Εάν το Μεξικό χρειάζεται ή ζητήσει βοήθεια για την εκκαθάριση αυτών των τεράτων οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες, πρόθυμες και ικανές να εμπλακούν και να κάνουν τη ‘’δουλειά’’ γρήγορα και αποτελεσματικά» προσθέτει.   

Aμερικανικές δυνάμεις πέρασαν τα σύνορα με το Μεξικό για τελευταία φορά πριν έναν αιώνα. 

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ εξέφρασε την πρόθεση να μιλήσει με τον Τραμπ για να βοηθήσει τη χώρα του μετά το μακελειό, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τι βοήθεια θα ζητήσει. 

Τα tweets του Τραμπ

«Μια θαυμάσια οικογένεια και φίλοι (τους) από τη Γιούτα βρέθηκαν ανάμεσα σε δυο μοχθηρά καρτέλ ναρκωτικών, που πυροβολούσαν το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα πολλοί σπουδαίοι Αμερικανοί να σκοτωθούν, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών και μερικών να είναι αγνοούμενοι. Εάν το Μεξικό χρειάζεται ή ζητήσει βοήθεια για την εκκαθάριση αυτών των τεράτων…

οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες, πρόθυμες και ικανές να εμπλακούν και να κάνουν τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο σπουδαίος νέος Πρόεδρος του Μεξικού έχει κάνει αυτό το θέμα μεγάλο ζήτημα, αλλά τα καρτέλ έχουν γίνει τόσο μεγάλα και ισχυρά ώστε μερικές φορές χρειάζεσαι έναν στρατό για να νικήσεις έναν στρατό!

Αυτή είναι η στιγμή για το Μεξικό, με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, να διεξάγει πόλεμο στα καρτέλ των ναρκωτικών και να τους καθαρίσει από το πρόσωπο της γης. Περιμένουμε απλώς μια κλήση από τον νέο σας πρόεδρο!»

Πηγή: skai.gr