Κλείσιμο

Ο Κύπριος serial killer στραγγάλισε με κεφαλοκλείδωμα δύο από τα θύματά του

Tα δύο θύματα του λοχαγού Νίκου Μεταξά δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό, αλλά ο δράστης δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους. Αυτά κατέδειξαν οι νέες νεκροτομές που διενεργήθηκαν από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο.

Για την Marry Rose και την γυναίκα που βρισκόταν στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, καταγράφηκε ως αιτία θανάτου στραγγαλισμός – κεφαλοκλείδωμα ενώ για τις άλλες δύο, την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιπίνες και την Kahda Anu από το Νεπάλ δεν διαπιστώθηκε η αιτία του θανάτου τους, από τον serial killer.

Η γυναίκα που βρέθηκε στη βαλίτσα είναι η 36χρονη Ρουμάνα Livia - Florentina Bunea, σύμφωνα με τα στοιχεία του σωματότυπού της, που οδήγησαν στο συμπέρασμα αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χθεσινές έρευνες επιβεβαίωσαν την τοποθεσία μιας πλάκας τσιμέντου στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό.
Οι ερευνητές έβαλαν σημαδούρα στο σημείο και σήμερα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάσυρσης του δεύτερου αντικειμένου, που εικάζεται πως βρίσκεται στο σημείο της λίμνης. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι κοντά θα πρέπει αν βρίσκεται και κάποια βαλίτσα που περιέχει είτε το πτώμα γυναίκας είτε το πτώμα της 8χρονης Elena –Natalia.