Ο «άτακτος» Μπαράκ Ομπάμα: Έγραψε σε πρώην του ότι «κάνει έρωτα με άνδρες καθημερινά, αλλά μόνο στη φαντασία»

Η επιστολή ανήκει σήμερα στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφιση ή την απομάκρυνσή της

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, έγραψε σε πρώην του ότι «κάνει καθημερινά έρωτα με άνδρες, αλλά στη φαντασία», σύμφωνα με επιστολή του 1982, που περιήλθε στην κατοχή της «The Post». Η άνω των 40 ετών επιστολή προς μια πρώην κοπέλα του ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια, μετά τη μακροσκελή και περιπετειώδη συνέντευξη του βιογράφου του Ομπάμα, Ντέιβιντ Γκάροου. 

«Όσον αφορά στην ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να απομακρυνθεί κανείς από το ‘’παρόν’’, μια άρνηση, ίσως, να διαιωνίσει την ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία», έγραψε ο Ομπάμα, 21 ετών τότε, στην Άλεξ ΜακΝίαρ (Alex McNear), τον Νοέμβριο του 1982.

Ο «άτακτος» Μπαράκ Ομπάμα

«Ελπίζω να μπορώ να σκέφτομαι με ‘’ανθρώπινους’’ όρους και όχι ως γυναίκα σε διαμάχη με τους άνδρες. Ωστόσο, επιστρέφοντας στο σώμα, βλέπω ότι έχω γίνει άνδρας -και σωματικά-  και έτσι επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το γεγονός», πρόσθεσε.

Η McNear, η οποία έβγαινε με τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Occidental College στο Λος Άντζελες, απέσυρε τις «πρόστυχες» παραγράφους, τις οποίες ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ιστορικός, Ντέιβιντ Γκάροου, συμπεριέλαβε στο βιβλίο του. 

Το σχετικό δημοσίευμα» για τον Μπαράκ Ομπάμα

Το σχετικό δημοσίευμα για τον » Μπαράκ Ομπάμα

Η επιστολή ανήκει σήμερα στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφιση ή την απομάκρυνσή της. Αντ' αυτού, ο φίλος του Γκάροου, ο Χάρβεϊ Κλερ, απομαγνητοφώνησε τις παραγράφους με το χέρι και τις έστειλε στον συγγραφέα.

Πηγή: skai.gr