Κλείσιμο

Η καλοκαιρινή λίστα τραγουδιών του Μπαράκ Ομπάμα – SZA, Nicki Minaj, Stevie Wonder, Luke Combs είναι κάποιες από τις επιλογές του

«Ανυπομονώ να ακούσω τι έχω χάσει», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Ο Μπαράκ Ομπάμα επιδεικνύει το μουσικό του γούστο με τη λίστα τραγουδιών για το καλοκαίρι, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής κάνει, σχεδόν, κάθε καλοκαίρι αυτό το δώρο στους θαυμαστές του, ενώ προτείνει και μία λίστα από τα αγαπημένα του βιβλία. 

Η λίστα του Μπαράκ Ομπάμα

Ο 61χρονος Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε την αγαπημένη του μουσική για το καλοκαίρι, μια παράδοση που συνεχίζει από την εποχή που βρισκόταν στον Λευκό Οίκο. Αυτή τη φορά, οι επιλογές του είναι εκλεκτικές, καθώς κυμαίνονται από την κλασική μέχρι τη μοντέρνα μουσική, από ανερχόμενους καλλιτέχνες μέχρι μουσικούς που έχουν γίνει διάσημοι, και από την ποπ μέχρι την κάντρι.

«Όπως κάνω κάθε χρόνο, εδώ είναι μερικά τραγούδια που άκουσα αυτό το καλοκαίρι. Ανυπομονώ να ακούσω τι έχω χάσει», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα στην ανάρτησή του. 

Η λίστα του Μπαράκ Ομπάμα

Το «Snooze» της SZA από το πρόσφατο άλμπουμ της SOS ήταν στη λίστα όπως και το «Princess Diana» των Ice Spice και Nikki Minaj και το «Not Strong Enough» του Boygenius. Ο Luke Combs εκπροσώπησε τη country στη λίστα με το «Fast Car».

Πηγή: skai.gr