Η οικογένεια της Σάνι Λουκ που δεν είναι γνωστό αν είναι νεκρή κατηγορεί τη Γερμανία για απραξία

Μέλη της οικογένειας της νεαρής tattou artist που δεν είναι γνωστό ακόμη αν είναι νεκρή ή ζωντανή κατηγορούν την γερμανική κυβέρνηση επειδή «αγνόησαν τις εκκλήσεις τους για βοήθεια»

Τη γερμανική κυβέρνηση κατηγορούν τα μέλη της οικογένειας της αγνοούμενης Σάνι Λουκ η οποία έχει απαχθεί από τρομακράτες της Χαμάς από το Σάββατο 7/10 όταν πραγματοποιήθηκε η επίθεση στο Ισραήλ.

Η κοπέλα βρισκόταν στο rave party που διοργανώθηκε κοντά στη Λωρίδα της Γάζας όταν ξαφνικά η Χαμάς εξαπέλυσε επίθεση με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 260 άνθρωποι.

Δεν επιβεβαιώνεται ακόμη πως η νεαρή tattoo artist είναι νεκρή ωστόσο το σκληρό βίντεο που έκανε το γύρω του διαδικτύου δείχνει τρομοκράτες της Χαμάς να περιφέρουν το γυμνό της σώμα.

sani

Σύμφωνα με τη daily mail, η οικογένειά της κοπέλας κατηγόρησε την Γερμανία επειδή αγνόησε τις εκκλήσεις της για βοήθεια αφού τους είπαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή στη Γάζα.

Η θεία της, Όρλι Λουκ και ο θείος της Γουίλφριντ Γκερ παρακάλεσαν σήμερα τη γερμανική κυβέρνηση μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης στο πρόγραμμα «ZDF heute».

«Εδώ και τρεις μέρες παρακαλούμε τη γερμανική κυβέρνηση να βοηθήσει. Είμαστε αναστατωμένοι και εντελώς απογοητευμένοι που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν αισθάνεται υπεύθυνη. Ένας από το Φόρεϊν Όφις είπε ότι δεν έχει χρόνο γιατί πρέπει να κάνουν εκ νέου κράτηση πτήσεων. Αυτό με θυμώνει τόσο πολύ».

Πηγή: Daily Mail