Μεξικό: 26 νεκροί σε συντριβή φορτηγού και επιβατικού λεωφορείου - Δείτε φωτογραφίες

Η καμπίνα που τραβούσε το ρυμουλκούμενο φορτίου δεν βρέθηκε στο σημείο, υποδηλώνοντας ότι ο οδηγός μπορεί να το αποσύνδεσε και να τράπηκε σε φυγή

Σύγκρουση σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στο βόρειο Μεξικό την Κυριακή, με ένα επιβατικό λεωφορείο και ένα φορτηγό να τυλίγονται στις φλόγες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 26 επιβαινόντων. 

Οι εισαγγελείς και η αστυνομία στην πολιτεία Ταμαουλίπας στα βόρεια σύνορα δήλωσαν ότι ο αριθμός των νεκρών ήταν μια προκαταρκτική καταμέτρηση, προφανώς λόγω του τεράστιου όγκου των συντριμμιών και της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το φορτηγό και το ρυμουλκούμενο φορτίου.

Η καμπίνα που τραβούσε το ρυμουλκούμενο φορτίου δεν βρέθηκε στο σημείο, υποδηλώνοντας ότι ο οδηγός μπορεί να το αποσύνδεσε και να τράπηκε σε φυγή.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στην πρωτεύουσα της πολιτείας, Σιουδάδ Βικτόρια, και τα αίτια διερευνώνται, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πολλά από τα θύματα μπορεί να είναι μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που επέστρεφαν από μια εκδρομή, αλλά οι αρχές δεν το επιβεβαίωσαν.

Πηγή: skai.gr