Μακελειό στο Τέξας: Πέντε νεκροί σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Κλίβελαντ - Βίντεο

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:30 τοπική ώρα, όταν αξιωματούχοι από το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Jacinto έλαβαν κλήση για παρενόχληση στο Κλίβελαντ του Τέξας, μικρή πόλη που βρίσκεται περίπου 55 μίλια βόρεια του Χιούστον.

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσα σε μια κατοικία, από τα πυρά ενόπλου που φέρεται να κρατούσε ένα τουφέκι AR-15, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:30 τοπική ώρα, όταν αξιωματούχοι από το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Jacinto έλαβαν κλήση για περιστατικό στο Κλίβελαντ του Τέξας, μικρή πόλη που βρίσκεται περίπου 55 μίλια βόρεια του Χιούστον.

Όταν οι αρχές έφτασαν στην τοποθεσία βρήκαν πολλά θύματα πυροβολημένα μέσα στο σπίτι, ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα των θυμάτων ή την πιθανή σχέση που είχαν με τον ύποπτο, ανακοίνωσε όμως ότι ήταν όλα από την Ονδούρα, μετέδωσε το ABC.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα σε σπίτι με τα τέσσερα θύματα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους και το πέμπτο να καταλήγει όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προσθέτει το ρεπορτάζ.

Το νεότερο από τα θύματα ήταν οκτώ χρονών, ενώ δύο γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές ήταν πεσμένες πάνω σε δύο παιδιά που επέζησαν της επίθεσης, κατέληξε το ρεπορτάζ επικαλούμενο τις αρχές.

Ο ύποπτος για το φονικό είναι ένας Μεξικανός οπλισμένος με τουφέκι τύπου AR-15 και είναι μεθυσμένος, σύμφωνα με τις αρχές που ακόμα αναζητούν τον ισπανόφωνο άνδρα.

Πηγή: skai.gr