Αυτά είναι τα πρώτα θύματα του μακελάρη του Τέξας που ταυτοποιήθηκαν- Συγκλονίζουν οι συγγενείς τους

Αυτά είναι τα πρώτα θύματα του μακελάρη του Τέξας που ταυτοποιήθηκαν- Συγκλονίζουν οι συγγενείς τους

Τουλάχιστον τέσσερα θύματα της επίθεσης στο δημοτικό σχολείο του Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους 19 παιδιά και 2 εκπαιδευτικοί, έχουν ταυτοποιηθεί, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.

Ως πρώτο θύμα του μακελειού έχει αναγνωριστεί η δασκάλα της Δ' τάξης, Εύα Μιρέλες.

Το δεύτερο θύμα είναι ένα αγοράκι 8 ετών, ο Ουζιγιά Γκαρσία, που όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του έπεσε νεκρός από τα πυρά του 18χρονου δράστη. 

Το τρίτο θύμα είναι η 10χρονη Μακένα Λι Έλροντ, σύμφωνα με φίλο της οικογένειας. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν ο πατέρας της είχε εκφράσει την ανησυχία του ότι η κόρη του μπορεί να μην ζει. 

Επίσης, σκοτώθηκε κι ο 10χρονος μαθητής της Δ' τάξης, Χαβιέρ Λόπεζ, η μητέρα του οποίου λίγες ώρες πριν είχε παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείου.

Μια ακόμα δασκάλα, η Ίρμα Γκαρσία, είναι δασκάλα της τέταρτης τάξης Irma Garcia, πυροβολήθηκε θανάσιμα κατά την επίθεση, δήλωσε ο ανιψιός της. 

Οι Nevaeh Bravo και Uziyah Garcia, δύο μαθητές του δημοτικού σχολείου, έχουν αναφερθεί και οι δύο νεκροί από τις οικογένειές τους.

Ο πατέρας της 10χρονης  Amerie Jo Garza, επιβεβαίωσε τον θάνατό της με ανάρτησή του στο twitter. 

«Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και τη βοήθεια στην προσπάθεια να βρω το μωρό μου. Βρέθηκε. Η μικρή μου αγάπη τώρα πετάει ψηλά με τα άλλα αγγελούδια. Παρακαλώ μην θεωρείτε δεδομένο ούτε ένα δευτερόλεπτο. Αγκάλιασε την οικογένειά σου. Πες τους ότι τους αγαπάς. Σε αγαπώ Amerie jo», έγραψε.

Θύμα του 18χρονου μακελάρη είναι και 10χρονη Eliahana Torres, η οποία αναζητείτο επί ώρες. 

Από τα 19 θύματα, ταυτοποιήθηκε και η 10χρονη Άναμπελ Ροντρίγκεζ, η οικογένεια της οποίας επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου της.

Στο μεταξύ, οι αρχές ζητούν από τις οικογένειες δείγματα DNA, καθώς προσπαθούν να αναγνωρίσουν τα θύματα του μακελειού. 

Πηγή: skai.gr