Στο ψυχιατρείο ο ηθοποιός Μάικλ Πιτ έπειτα από επεισόδιο νευρικού κλωνισμού στην Νέα Υόρκη- Δείτε βίντεο

Αστυνομικές πηγές μάλιστα υπογράμισαν πως κάποιος πολίτης, έντρομος τηλεφώνησε στην άμεσο δράσει για να αναφέρει ότι ένας άνδρας, δηλαδή ο ηθοποιός, πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους, πιθανώς από την ταράτσα ενός κτιρίου.

O γνωστός, για την συμμετοχή στα  “Boardwalk Empire” και “The Dreamers”, ηθοποιός Μάικλ Πιτ συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές την περασμένη Παρασκευή και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά από ένα πολύ δημόσιο μεγάλο ξέσπασμα οργής σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

Το βίντεο που έχει στην κατοχή του το TMZ δείχνει τον Πιτ να είναι δεμένος σε ένα φορείο και να περιβάλλεται από ιατρικό προσωπικό για παροχή πρώτων βοηθειών το οποίο εν συνεχεία τον οδηγεί στο πεζοδρόμιο για να τον παραλάβει το ασθενοφόρο που τον περιμένει.

Ο Πιτ φαίνεται σαστισμένος... πρώτα κοιτάζει τον ουρανό και μετά στρέφει το κεφάλι του στο πλάι καθώς ξαπλώνει ήσυχα στο φορείο.

Αστυνομικές πηγές μάλιστα υπογράμισαν στο αμερικανικό μέσο πως κάποιος πολίτης, έντρομος τηλεφώνησε στην άμεσο δράσει για να αναφέρει ότι ένας άνδρας, δηλαδή ο ηθοποιός, πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους, πιθανώς από την ταράτσα ενός κτιρίου.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον ηθοποιό στον οποίο και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες καθώς εκρίθη ως συναισθηματικά διαταραγμένο άτομο με αποτέλεσμα να μεταφερφή σε τοπικό ψυχιατρικό ίδρυμα για νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο, ο Πιττ είχε ξανά  μπλεξίματα με τον νόμο  καθώς συνελήφθη στην ίδια τοποθεσία για επίθεση και μικροκλοπή.

Ο ηθοποιός φέρεται να άρπαξε το τηλέφωνο ενός άνδρα από το χέρι του γρονθοκοπώντας τον μάλιστα επανειλημμένα στο κεφάλι πριν το πάρει.

Ευτυχώς το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε ελαφρά.

Στη Νέα Υόρκη, ένα άτομο που τίθεται σε ακούσια ψυχική κράτηση μπορεί να κρατηθεί εντός του ιδρύματος μόνο για 72 ώρες, εκτός εάν το νοσοκομείο ζητήσει από τις δικαστικές αρχές να κρατήσει τον ασθενή με την κράτηση να έχει διάρκεια 60 ημέρες το πολύ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

ΠΗΓΗ: TMZ