Λονδίνο: Το Playstation 5... άλλαξε σταθμούς μετρό όπως το Oxford Circus (pics) Αντιδράσεις 

Το πολυαναμενόμενο PS5, η κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών νέας γενιάς της Sony, κυκλοφόρησε σήμερα Πέμπτη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χθες, για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία της νέας κονσόλας στη βρετανική αγορά, η εταιρεία προχώρησε σε ένα διαφημιστικό κόλπο που δεν χαροποίησε όλους τους Βρετανούς...

Σε συνεργασία με την εταιρεία Μέσων Μαζικής Μεταφοράς του Λονδίνου Transport for London, το PlayStation… κατέλαβε το μετρό.
 


Συγκεκριμένα, αντικατέστησε μερικά «roundels» (το εμβληματικό κυκλικό σήμα του βρετανικού μετρό), κυρίως στον σταθμό μετρό Oxford Circus, αλλά και σε άλλους σταθμούς, με τα σχήματα που μπορείτε να δείτε σε ένα χειριστήριο PS5.

Κι ενώ δεν ήταν λίγοι οι Βρετανοί που χαιρέτισαν την ιδέα ως πρωτότυπη, άλλοι συμπατριώτες τους έκαναν λόγο στα social media για εμπορευματοποίηση των δημόσιων μεταφορών και του δημόσιου χώρου, επικρίνοντας τη συμπράξη αυτή της Transport of London. 

Πάντως, οι υπεύθυνοι της καμπάνιας της Sony δεν θα χάσουν τον ύπνο τους από τις επικρίσεις. Το PS5 ξεπούλησε μέσα σε μερικά λεπτά στη Βρετανία…

 

 

 

Πηγή: skai.gr