Ιρλανδία: Παππούς βλέπει για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγονό του από το παράθυρο (pic)

Τον γύρο των social media κάνει η φωτογραφία ενός παππού στην Ιρλανδία, ο οποίος είδε για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγονό του από το παράθυρο του σπιτιού του γιού του, καθώς δεν μπορούσε να μπει λόγω κορωνοϊού.

Μπορεί την συγκεκριμένη περίοδο οι καταστάσεις να επιβάλλουν να κρατούμε αποστάσεις, αλλά ο γλυκύτατος παππούς δεν μπορούσε να κρατηθεί χωρίς να δει το νέο μέλος της οικογένειας, έστω και πίσω από το τζάμι.

Η θεία του νεογέννητου, Έμμα Γκαλ μοιράστηκε τη φωτογραφία του αδελφού της Μάικλ που κρατούσε το νεογέννητο γιο του Φαολάν στο παράθυρο, ενώ ο πατέρας τους χάζευε το μωρό.

Η Έμμα έγραψε στο Twitter το Σάββατο στην ανάρτηση της εικόνας: «Τρεις γενιές κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο μπαμπάς μου συναντά τον εγγονό του για πρώτη φορά».

Μιλώντας στην Independent, είπε: «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δεν μπορεί να κρατήσει το μωρό τώρα, αλλά προσβλέπουμε σε μια μεγάλη αγκαλιά στο μέλλον (ελπίζουμε)».

«Τα καλά νέα είναι ότι το μωρό είναι μια χαρά και αγνοεί πόσο δημοφιλές έγινε», είπε και προσέθεσε «ο μπαμπάς μου, επίσης, είναι καλά και αγνοεί και εκείνος εντελώς πόσο δημοφιλής είναι, δεν θα με άφηνε να τον τραβήξω φωτογραφία, αλλά χαμογελάει!».

Η Έμμα είπε ότι ο πατέρας της «ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό σύντομα».

Η εικόνα είχε μεγάλη απήχηση, με πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε καραντίνα και δυσκολεύονται να δουν τις οικογένειές τους από κοντά.
 

Πηγή: Independent