Σοκ στις ΗΠΑ: Προσπαθούσε να δολοφονήσει, με χλωρίνη στον καφέ, τον σύζυγό της για να πάρει επιδόματα χηρείας

Η Melody Felicano Johnson, 39 ετών, κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων, αφού κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, βαριά επίθεση και προσθήκη επιβλαβών ουσιών σε φαγητό/ποτό/φάρμακο, σύμφωνα με αναφορές.

Μια γυναίκα από την Αριζόνα φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τον σύζυγό της, συνταξιούχο  αεροπόρο του αμερικανικού στρατού ρίχνοντας χλωρίνη στον καφέ του, σύμφωνα με σχετική έκθεση των αρχών.

Η Melody Felicano Johnson, 39 ετών, κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων, αφού κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, βαριά επίθεση και προσθήκη επιβλαβών ουσιών σε φαγητό/ποτό/φάρμακο, σύμφωνα με αναφορές.

Η Τζόνσον και ο σύζυγός της Ρόμπι, Αμερικανός αεροπόρος, παίρνουν αυτή τη στιγμή διαζύγιο.

Ο σύζυγός της άρχισε να παρατηρεί ότι ο καφές του είχε παράξενη γεύση ενώ η οικογένεια βρισκόταν στη Γερμανία τον Μάρτιο.

Ο Roby έπινε δηλητηριασμένο καφέ για δύο ή τρεις εβδομάδες πριν αρχίσει να πονηρεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά ώστε να αγοράσει κιτ για χημικό έλεγχο του νερού της βρύσης.

Τα αποτέλεσματα βγήκαν φυσιολογικά. Όταν όμως έλεγξε το νερό στην καφετιέρα του, φάνηκαν «υψηλά επίπεδα χλωρίνης», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Στη συνέχεια έκανε δοκιμή στον καφέ του και διαπίστωσε ότι είχε υψηλά επίπεδα χλωρίου, σύμφωνα με την AZ Family.

Ο Ρόμπι, ο οποίος έχει ένα παιδί με τον Τζόνσον, είπε ότι προσποιήθηκε ότι έπινε τον καφέ ενώ βρισκόταν ακόμη στη Γερμανία, καθώς δεν ήθελε να καταγγείλει το έγκλημα στην ευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που είδε η AZ Family.


Όταν η οικογένεια επέστρεψε στις ΗΠΑ στα τέλη Ιουνίου, έστησε μια κάμερα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους κοντά στην αεροπορική βάση Davis Monthan για να παρακολουθήσει τη γυναίκα του.

Η κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε τη στιγμή που η σύζυγός του έριχνε τη χλωρίνη στον καφέ.

Στις 6 Ιουλίου, υπέβαλε αναφορά στο αστυνομικό τμήμα του Tucson.

Ωστόσο η υπόθεση δεν έλαβε ανάλογες δικαστικές διαστάσεις λόγω του ότι το βίντεο φέρεται να μην δείχνει ξεκάθαρα τι του έριχνε στον καφέ.

Αυτό έκανε τον Roby να εγκαταστήσει μια άλλη κάμερα, η οποία έμοιαζε με συναγερμό πυρκαγιάς. Όταν το ζευγάρι μετακόμισε στη μόνιμη κατοικία του, τοποθέτησε ξανά τις κάμερες εκεί.

Επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα στις 18 Ιουλίου με περισσότερα αποδεικτικά βίντεο, τα οποία φέρεται να την έδειχναν να βάζει χλωρίνη στη μηχανή του καφέ πριν την παρασκευή του.

Η αστυνομία συνέλαβε την Meldoy Johnson, ο οποίος ζήτησε αμέσως δικηγόρο, ανέφερε η AZ Family.

Όταν ερεύνησε το σπίτι, είπε ότι η καφετιέρα μύριζε χλωρίνη.

Βρήκαν επίσης ένα μικρό δοχείο μέσα στο μπάνιο που χρησιμοποιούσε μόνο η ίδια και που θα μπορούσε να περιέχει χλωρίνη, είπε η AZ Family.

Το ζευγάρι δεν κοιμόταν μαζί ούτε χρησιμοποιούσε το ίδιο μπάνιο.

Η Ρόμπι πιστεύει ότι προσπάθησε να τον δηλητηριάσει για να εισπράξει επιδόματα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Πηγή: NYP