Η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζει να επιστρέψει στην υποκριτική-Ο όρος που έθεσε ο Χάρι

Associated Press

Σε αναζήτηση πρωτοκλασάτων σκηνοθετών και ενός σεναρίου που θα της προσφέρουν έναν μεγάλο ρόλο βρίσκεται η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Αυτό τον καιρό η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες και πυροδότησαν τις φήμες ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ σκέφτεται σοβαρά να εργαστεί και πάλι ως ηθοποιός.

Πηγή της κινηματογραφικής βιομηχανίας είπε στην Daily Mail ότι η Μέγκαν Μαρκλ εξετάζει σοβαρά με το επιτελείο της τις προτάσεις που δέχεται αλλά αναζητεί έναν σοβαρό ρόλο, καθώς γνωρίζει ότι θα εισπράξει σκληρές κριτικές. 

«Η Μέγκαν ανησυχεί ότι δεν θα την πάρουν σοβαρά ως ηθοποιό. Έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα της ότι θα δουλέψει μόνο με πρωτοκλασάτους σκηνοθέτες αλλά δεν καταλαβαίνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα εκείνοι θα θέλουν να δουλέψουν μαζί της», είπε ανώνυμα η ίδια πηγή. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η διαδικασία για την εύρεση του ρόλου αναμένεται να διαρκέσει πολύ καθώς η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να ελέγχει κάθε πλευρά της εργασίας που θα κάνει. 

Η πηγή ανέφερε ότι το ζευγάρι δέχεται και πολύ σοβαρές προτάσεις για διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών και κυρίως προτάσεις από την Ιαπωνία. Η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται ότι είναι ανοιχτή στην ιδέα μίας τέτοιας δουλειάς, καθώς πληρώνει αρκετά καλά και προσφέρεται μόνο στους εξαιρετικά διάσημους ηθοποιούς. «Ένα διαφημιστικό μπορεί να πληρώσει ολόκληρη την ομάδα ασφαλείας τους για έναν χρόνο», είπε η ίδια πηγή. 

Ωστόσο, ο Χάρι είναι εκείνος που έχει θέσει αυστηρούς όρους για να αποδεχθούν τέτοιου είδους δουλειές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να έχει δώσει πολύ ξεκάθαρες εντολές τόσο στο δικό του επιτελείο όσο και της Μέγκαν Μαρκλ να μην αποδεχθούν καμία προσφορά που θα φέρει σε δύσκολη θέση την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο ή τον αδερφό του Ουίλιαμ. 

Πηγή: skai.gr