Κλείσιμο

Η στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του 14χρονου Μαροκινού στη Γαλλία - Βίντεο

Στο βίντεο διακρίνεται το λευκό όχημα στο οποίο επέβαιναν Γάλλοι οπαδοί να περικυκλώνεται από Μαροκινούς οπαδούς. Ο οδηγός κάνει αναστροφή με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 14χρονο - Προσοχή σκληρές εικόνες 

Τη στιγμή που ένα 14χρονο παιδί από το Μαρόκο τραυματίζεται θανάσιμα από αυτοκίνητο στο Μονπελιέ της Γαλλίας φέρεται να δείχνoυν δύο βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βράδυ της Τετάρτη στη Γαλλία σημειώθηκαν άγρια επεισόδια μεταξύ Μαροκινών και Γάλλων φιλάθλων μετά το τέλος του ημιτελικού του Μουντιάλ 2022 που βρήκε νικήτρια τη Γαλλία. 

Στο βίντεο διακρίνεται το λευκό όχημα στο οποίο επέβαιναν Γάλλοι οπαδοί να περικυκλώνεται από αρκετούς Μαροκινούς οπαδούς. Ο οδηγός κάνει αναστροφή με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 14χρονο Μαροκινό, και κατόπιν αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο νομάρχης της περιοχής του Ερό, Χους Μουτού, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης πως ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του.

«Ένα νέο παιδί χτυπήθηκε στο Μονπελιέ από έναν ασυνείδητο οδηγό μετά τον ημιτελικό. Πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά του στα επείγοντα του νοσοκομείου. Το όχημα εντοπίστηκε κοντά στο συμβάν, ενώ αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει η ανακοίνωση της νομαρχίας του Ερό. 

Πηγή: skai.gr