Βρετανία: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο κέντρο του Λονδίνου - Δείτε βίντεο

Λονδίνο: Δύο πυρκαγιές κοντά στο London Bridge - Δείτε βίντεο

Προς στιγμήν φάνηκε ότι υπάρχει και δεύτερη εστία - Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες 

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε σιδηροδρομική γέφυρα στο Σάουθγουορκ, στο κεντρικό τμήμα του Λονδίνου, η οποία κατέστησε υποχρεωτική τη διακοπή δρομολογίων των τρένων στην περιοχή και την εκκένωση κάποιων κτιρίων, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ οι πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο της πυρκαγιάς και ψύχουν τις εγκαταστάσεις που είχαν πάρει φωτιά. 

Άλλα τρία πυροσβεστικά συνεργεία βρίσκονται στο σταθμό του μετρό στη Γέφυρα του Λονδίνου όπου προς στιγμήν φάνηκε ότι υπάρχει και δεύτερη πύρινη εστία όπως ανέφερε το BBC. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου διευκρίνισε ότι ο καπνός που έβγαινε από αποβάθρα στον σταθμό του μετρό προερχόταν τελικά από την πυρκαγιά στη σιδηροδρομική γέφυρα.

Τι συνέβη νωρίτερα

Πλάνα από βίντεο που αναρτήθηκαν από την πυροσβεστική στο Twitter δείχνουν καπνό να βγαίνει από τον δρόμο που περνάει κάτω από την σιδηροδρομική γέφυρα, στον οποίο υπάρχουν κάποια οχήματα και έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Σάουθγουορκ και Λόντον Μπριτζ έκλεισαν.

"Υπάρχει πολύς καπνός από την πυρκαγιά και συνιστάται σε αυτούς που ζουν ή εργάζονται στην περιοχή να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες τους", αναφέρει ο διοικητής σταθμού της πυροσβεστικής Γουέιν Τζόνσον σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Επιπτώσεις από τις πυρκαγιές έχουν υποστεί και τα τρένα της γραμμής Jubilee του υπογείου του Λονδίνου.

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr