Επίθεση φιλίας Πούτιν σε Μπους

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν γέμισε με κομπλιμέντα σήμερα τον αμερικανό ομόλογό του, Τζορτζ Μπους, που τον χαρακτήρισε «φίλο» και έναν «έντιμο» συνεργάτη με τον οποίο μπορεί να καταλήξει σε συμφωνίες.
"Ανεξαρτήτως δημοτικότητας, είναι αναγκαίο για κάθε πολιτικό άνδρα να είναι έντιμος. Ο Μπους είναι έντιμος. Είναι ένας ευχάριστος συνεργάτης με τον οποίο μπορούμε όχι μόνο να μιλάμε αλλά και να καταλήγουμε σε συμφωνίες» τόνισε ο ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξή του στο Ιντερνερτ, παραμονές της συνόδου της G-8 που θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη στις 15-17 Ιουλίου, όπου θα παρίσταται και ο κ. Μπους.
"Εάν οι θέσεις μας δεν συμπίπτουν αλλά καταλήγουμε σε συμφωνία, κάνει ότι μπορεί για να διευθετηθούν τα προβλήματα στο πλαίσιο των συμφωνιών» πρόσθεσε ο κ. Πούτιν για τον αμερικανό ομόλογό του.
Ο πρόεδρος Μπους «αποτελεί μέρος του κύκλου αυτών που αποκαλώ φίλους μου» κατέληξε ο κ. Πούτιν πληροφορώντας ότι θα έχει τις ημέρες αυτές τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Μπους αφενός για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και αφετέρου για να συζητήσει μαζί του τα ζητήματα του Ιράν και της Βόρειας Κορέας
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr