Κλείσιμο

Διαδικτυακή... διαπόμπευση για επιβάτη αεροπλάνου που δεν εβλεπε Super Bowl - «Να μπει φυλακή!»

Ο μοναδικός άνθρωπος που προτίμησε να δει μια ταινία «σταυρώθηκε» (με τη χιουμοριστική έννοια)  από τα εκατομμύρια φανς και φιλάθλους στις ΗΠΑ

Viral στα social media - ακόμα και κανονική ανάρτηση σε ιστοσελίδες - έγινε ένας επιβάτης εσωτερικής πτήσης στις ΗΠΑ, ο οποίος τόλμησε να μην δει τον τελικό του superbowl, ενώ όλες οι οθόνες του αεροπλάνου έδειχαν αποκλειστικά τον αγώνα. 

Χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες – ποιος και σε ποια πτήση – επιβάτης αεροπλάνου τράβηξε μια φωτογραφία την ώρα της πτήσης με όλες τις ατομικές οθόνες των επιβατών να δείχνουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ.

Ανάμεσα σε αυτές, μία οθόνη μοιάζει παράταιρη καθώς ο επιβάτης του καθίσματος είναι ο μόνος που βλέπει ταινία – συγκεκριμένα το Hitch - την ώρα που η τηλεθέαση για την αναμέτρηση μεταξύ των Kansas City Chiefs και των Philadelphia Eagles, έφτασε σε μέσο όρο τηλεθέασης τα 113 εκατ.

Ο άνθρωπος αυτός που «τόλμησε» να μείνει ασυγκίνητος ακόμα και από την εμφάνιση της πολύ εγκυμονούσας Ριάνα στο ημίχρονο, «σταυρώθηκε» (με τη χιουμοριστική έννοια)  από τα εκατομμύρια φανς και φιλάθλους στις ΗΠΑ.  

«Αυτός που βλέπει τον Χιτς(ο Γουιλ Σμιθ στην ταινία) σε αυτό το αεροπλάνο θα πρέπει να φυλακιστεί. Είναι απειλή για την κοινωνία», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Μπρετ Χάνφλινγκ.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Super Bowl