Ολάντ: Όλοι έχουν δικαίωμα στην προσωπική ζωή

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ προτίθεται να κινηθεί δικαστικά κατά του περιοδικού Closer μετά το δημοσίευμα για τη φημολογούμενη σχέση του προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Σύμφωνα με πηγή από το γραφείο του, ο Ολάντ - μιλώντας ως ιδιώτης όχι ως πρόεδρος - εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσιεύει σήμερα ένα επτασέλιδο με φωτογραφικό υλικό που δείχνει έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του Ολάντ, να περιμένει έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι.

Ο φρουρός μάλιστα φέρεται να φέρνει και κρουασάν στο Γάλλο πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο άνδρα με μαύρο κράνος --που φέρεται ότι είναι ο 59χρονος Ολάντ-- να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με μηχανή scooter.

Μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η 41 ετών ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα.

Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει σάλο, όχι μόνο για τις πιπεράτες αποκαλύψεις του, αλλά και γιατί εγείρει θέμα για την ασφάλεια του Γάλλου προέδρου, καθώς φαίνεται να έχει μαζί του μόνο έναν σωματοφυλακα.

Επισήμως , ο αρχηγός του γαλλικού κράτους διατηρεί πολύχρονη σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριαρβελέρ, ενώ παλαιότερα είχε δεσμό με την πρώην προεδρική υποψήφιο Σεγκολέν Ρουαγιάλ , με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.
Πηγή: skai.gr