Όχι πια μόνο μηνύματα: Το Twitter θα αποκτήσει δυνατότητα για τηλεφωνικές κλήσεις, λέει ο Μασκ

Σε ένα tweet του ο Μασκ, εξήγησε ότι η νέα δυνατότητα θα επιτρέψει στους χρήστες να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις από το Twitter σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη στην πλατφόρμα

Όχι πια μόνο μηνύματα… Ο Ίλον Μασκ δεν έχει κρύψει τη φιλοδοξία του το Twitter να ανταγωνιστεί άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Viber με μια «υπερεφαρμογή», και οι αλλαγές επίκεινται σύντομα. 

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα θα προσθέσει δυνατότητες τηλεφωνικής επικοινωνίας και επικοινωνίας μέσω βίντεο, επιτρέποντας στους χρήστες να επικοινωνούν με οποιονδήποτε στην πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να μοιράζονται τον αριθμό τηλεφώνου τους. 
 

Σε ένα tweet του ο Μασκ, εξήγησε ότι η νέα δυνατότητα θα επιτρέψει στους χρήστες να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις από το Twitter σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν με άτομα σε όλο τον κόσμο. 

Επιπλέον, ο Μασκ προσθέτει κρυπτογράφηση στα άμεσα μηνύματα (DMs) του Twitter, τη δυνατότητα να απαντάτε σε οποιοδήποτε μήνυμα σε ένα νήμα, όχι μόνο στο πιο πρόσφατο, και να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε αντίδραση emoji, και όχι μόνο τις προεπιλεγμένες.

Ο Μασκ δήλωσε ότι η πρώτη έκδοση (1.0) της υπηρεσίας κρυπτογραφημένων άμεσων μηνυμάτων έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη. Τόνισε ότι η κρυπτογράφηση είναι αρκετά ασφαλής, ώστε ο ίδιος να μην έχει τη δυνατότητα να δει τα περιεχόμενα των DM ενός χρήστη ακόμα κι αν τον απειλούσαν «με ένα όπλο στο κεφάλι του».
 

Πηγή: skai.gr