Ζέρβας: «Ίδιο μάνατζερ με Μήτρου-Λονγκ ο Πετρούσεφ - Ίσως θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από Σακραμέντο»

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για την απόκτηση του Μήτρου-Λονγκ, αλλά και την περίπτωση του Πετρούσεφ που είναι αρκετά δουλεμένη από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός διανύει… καυτή εβδομάδα, αφού οι μηχανές πήραν ξανά μπρος αναφορικά με τα μεταγραφικά του ζητήματα. Η απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έγινε και επίσημη, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν πλέον με το βλέμμα στον Φίλιπ Πετρούσεφ όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο Μήτρου-Λονγκ θα πάρει πιθανότατα σε 10-15 ημέρες το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα δεν πλήρωσε buy-out στη Ζάλγκιρις για να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο Ζέρβας υποστήριξε: «Oι πληροφορίες από το Σακραμέντο λένε πως ήταν τυχαίο ότι έπαιξε χθες 5-6 λεπτά. Έχει ίδιο ατζέντη με τον Μήτρου-Λονγκ ο Πετρούσεφ, νομίζω ότι αν ευσταθούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Σακραμέντο, είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος, και ο Ολυμπιακός την έχει δουλέψει καλά την περίπτωση».

Πηγή: sport-fm.gr