Τραυματισμός παίκτη και συλλήψεις στο Ηράκλειο-Αιγάλεω

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό κομμάτι στην αναμέτρηση Ηράκλειο-Αιγάλεω για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, καθώς το ματς στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Τσαϊλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης έπεσε μία κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο (είχε σκοράρει το Ηράκλειο με τον Τζανέτο στο 62’) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γκολκίπερ του "Σίτι" και την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.

Βέβαια, τα πράγματα δεν ηρέμησαν, καθώς ακολούθησε διακοπή 20 λεπτών, αλλά και αψιμαχίες ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες και σταμάτησαν μετά την εμφάνιση πέντε διμοιριών των ΜΑΤ, ενώ μετά το τέλος του ματς πραγματοποιήθηκαν και τρεις συλλήψεις για την ρίψη της κροτίδας.

Πάντως, οι άνθρωποι του Αιγάλεω δεν θα αφήσουν το περιστατικό να περάσει έτσι, καθώς αναμένεται να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, διεκδικώντας την νίκη στα χαρτιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Ηράκλειο έκανε το 4x4 στα μπαράζ και είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική (εκτός από το Αιγάλεω στον όμιλο βρίσκονται το Κερατσίνι και ο Ικαρος Καλλιθέας).

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr