Κλείσιμο

Πανσερραϊκό στάδιο: Δύο κερκίδες κινδυνεύουν να πέσουν ακόμα και με τον αέρα - Έκλεισε και το σχολείο που γειτνιάζει με το γήπεδο

Τι αναφέρει ο πρόεδρος ελέγχου εγκαταστάσεων Χ.Χορταράς για την άδεια που δόθηκε τον Σεπτέμβριο να λειτουργήσει το γήπεδο εν όψει μάλιστα της αγωνιστικής περιόδου

Κλειστό επ΄ αόριστο κρίθηκε το γήπεδο των Σερρών, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στατικότητας, τόσο στην εξέδρα όσο και σε δύο κερκίδες.

Την ίδια στιγμή, κλειστό μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι το σχολείο που είναι πίσω από το γήπεδο του Σερραϊκού στο σημείο που βρίσκεται η εξέδρα των επισήμων και η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στατικότητας. 

Ταυτόχρονα, με απόφαση της Περιφέρειας, έκλεισε και η οδός Ραϊδέστου.

Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ μέχρι σήμερα έχουν γίνει τρεις ανακαινίσεις, τα έτη 2015, 2016, 2018 καθώς και βελτιωτικά έργα ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί ο Σερραϊκός στη Super Leage. 

Μέχρι σήμερα, το γήπεδο, όπως αναφέρθηκε, επισκεπτόταν χιλιάδες κόσμου κάθε Κυριακή σε έναν ακατάλληλο χώρο. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος ελέγχου εγκαταστάσεων Χ. Χορταράς, τόνισε ότι ο τελευταίος έλεγχος έγινε πριν ένα μήνα «Κρίναμε την καταλλληλότητα με βάση τα στοιχεία που είχαμε στη διάθεσή μας. Ο δήμος είχε αναθέσει σχετική μελέτη για τη στατικότητα του γηπέδου», ανέφερε προσθέτοντας ότι «δεν είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας και για το λόγο αυτό δώσαμε την άδεια». 

Πηγή: skai.gr