Όλα για την πρόκριση

Χωρίς καμία διάθεση να υποτιμήσει την Αρτμέντια παίζει την Τρίτη ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός Ζοζέ Πεσείρο θα πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα στην αρχή της περιόδου για να μην διατρέχουμε κινδύνους αργότερα. Από την πλευρά του, ο αρχηγός του τριφυλλιού, Γιώργος Καραγκούνης είπε: Με τις καλές εμφανίσεις θα φέρουμε πίσω τον κόσμο μας.

Συγκεκριμένα, ο Ζοσέ Πεσέιρο δήλωσε: κανείς δεν σκέφτεται ότι έχουμε ήδη προκριθεί, όποιος νομίζει κάτι διαφορετικό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να κερδίσουμε και να περάσουμε στους ομίλους. Πρέπει να παίξουμε σωστά και να δώσουμε τα πάντα, όπως είναι η ευθύνη μας.Ακόμα και μετά το 12, πρέπει να αγωνιστούμε. Η Αρτμέντια θα έρθει για να παλέψει. Θα πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα στην αρχή της περιόδου για να μην διατρέχουμε κινδύνους αργότερα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε ότι έχουμε παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε μεν το πλεονέκτημα, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και καλοί όπως στο πρώτο ματς, γιατί δεν επιτρέπονται τα λάθη. Δεν είναι πρωτάθλημα, είναι μόνο ένας αγώνας και πρέπει να προκριθούμε στους ομίλους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, γιατί κρύβει πολλούς κινδύνους. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσουμε τόνισε.
Πηγή: Πηγή: sport - fm.gr