Νέο επεισόδιο από Μπάγεβιτς

Ο προπονητής της ΑΕΚ επιτέθηκε και προπηλάκισε οπαδούς της ΑΕΚ, μετά το παιχνίδι της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ και λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής της ομάδας στην Αθήνα.
Ο Μπάγεβιτς, που έχει επαναλάβει στο παρελθόν αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά που μόνο επαγγελματία δε θυμίζει, θέλησε, προφανώς, να δείξει με τον τρόπο αυτό τη δυσαρέσκεια του για τις σχέσεις του με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.
Το επεισόδιο διαδραματίστηκε μέσα στο αεροσκάφος της επιστροφής. Λίγο πριν την αναχώρηση, ο Μπάγεβιτς σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε νεαρούς οπαδούς της ομάδας και έπεσε, στην κυριολεξία, ξύλο, που θα έπαιρνε διαστάσεις... σαλούν, αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι. Ο κυβερνήτης της πτήσης ενημερώθηκε για το συμβάν και κάλεσε την αστυνομία του αεροδρομίου. Οι οπαδοί κατέβηκαν από το αεροσκάφος, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επιστρέψει η αποστολή της ΑΕΚ στην Αθήνα.
Ο Μπάγεβιτς θέλοντας να δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του, είπε πως προκλήθηκε από τους νεαρούς. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί επαρκής δικαιολογία για έναν επαγγελματία προπονητή. Και, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς ο Μπάγεβιτς, τόσο κατά τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, όσο και κατά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, έχει στο «ενεργητικό» του παρόμοια περιστατικά, που σίγουρα δεν τιμούν τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του.
Πηγή: skai.gr