Κλείσιμο

Με συνταγή Άιμπροξ

Χωρίς πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και με τον κορμό που αγωνίστηκε στο Άιμπροξ αναμένεται να υποδεχθεί τη Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός στον κρίσιμο, για την ευρωπαϊκή πορεία του τριφυλλιού, αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος τεχνικός προτίθεται να προχωρήσει σε μία αλλαγή στην ενδεκάδα της Πέμπτης, βάζοντας τον Ίβανσιτς στη θέση του Σιμάο.

Η κίνηση του Πεσέιρο είναι προφανής, αφού θέλει να διατηρήσει το σφιχτό σχήμα που θα κρατήσει το μηδέν, αλλά και να διασπάσει την άμυνα της Ρέιντζερς με τις πλαγιοκοπήσεις και τις σέντρες του Αυστριακού.

Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας θα είναι πιθανότατα οι Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, Τζιόλης, Μάτος, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης και Εντόι.

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Μανούτσο Γκονσάλβες στην αποστολή.

Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν με δύο ώρες καθυστέρηση τη Δευτέρα στην παγωμένη Παιανία.

Το γηπεδικό. Μετά την ψήφιση της τροποποιημένης σύμβασης από το ΔΣ του δήμου Αθηναίων, η δημοτική αρχή ετοιμάζει τον φάκελο για το γήπεδο του ΠΑΟ για να τον παραδώσει στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

Αυτό θα πρέπει να έχει συμβεί μέχρι τον Μάιο, ώστε να βγει στη συνέχεια από το υπουργείο η οικοδομική άδεια. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, όταν το νέο γήπεδο λειτουργήσει πλήρως, θα γκρεμιστεί και το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr