«Κόπηκε» από την αποστολή της Εθνικής ο Ρετζιάς

Ο Ευθύμης Ρετζιάς είναι ο πρώτος παίκτης που αποχαιρετά την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο σέντερ της Ούλκερ δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη 16άδα για την Ιταλία, όπου θα αρχίσουν οι φιλικές δοκιμές προκειμένου να «δέσει» την ομάδα ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης.
Είναι η πρώτη φορά από το 1994, όταν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα που ο Ρετζιάς δεν θα συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε μεγάλη διοργάνωση.
Αντιθέτως στην γειτονική χώρα θα βρεθούν οι Αλβέρτης, Ντικούδης, Κακιούζης, Χατζής, Γιαννούλης, Σπανούλης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Παπανικολάου, Φώτσης, Γλυνιαδάκης, Ζήσης, Τσαρτσαρής, Χατζηβρέττας, Χαρίσης, Παπαδόπουλος.
Στην αποστολή δεν αναφέρεται πουθενά ο Ιάκωβος Τσακαλίδης και αυτό διότι είναι «εξαφανισμένος» και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ο Γιαννάκης θα τον περιμένει μέχρι την Κυριακή, αν και όπως όλα δείχνουν ο «Τζέικ» δεν θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς ο Γιαννάκης δεν θέλει, με την παραμονή του Τσακαλίδη αν ποτέ εμφανιστεί, να διαταράξει το καλό κλίμα της ομάδας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά της Ιταλίας:
Πέμπτη 15 Ιουλίου
17.30 Σερβία&Μαυροβούνιο-Λιθουανία
21.30 Ελλάδα-Ιταλία
Παρασκευή 16 Ιουλίου
17.30 Ελλάδα-Σερβία&Μαυροβούνιο
21.30 Ιταλία-Λιθουανία
Σάββατο 17 Ιουλίου
17.00 Ιταλία-Σερβία&Μαυροβούνιο
21.00 Ελλάδα-Λιθουανία
Πηγή: skai.gr