Ηττήθηκαν Ολυμπιακός και Άρης

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, που γνώρισε βαριά ήττα με 64-85 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Ετόρε Μεσίνα παίζοντας για μια ακόμα φορά την γνωστή εξαιρετική τους άμυνα, "έπνιξαν" τις προσπάθειες των "ερυθρολεύκων".

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ΤΣΣΚΑ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς που στην επιστροφή του, στο ΣΕΦ, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 25-47, 50-69, 64-85

Μόνο με θαύμα θα προκριθεί ο Άρης στους "8" της Ευρωλίγκας.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχασαν με 80-79 από την Μπενετόν στο "Αλεξάνδρειο", ύστερα από ένα δραματικό παιχνίδι και, με 3 ήττεςσε ισάριθμα ματς, "ψαλίδισαν" τις ελπίδες τους για να βρεθούν στα προημιτελικά.

Οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν έχασαν δύο φορές την ευκαιρία να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, όταν αστόχησαν δύο φορές στην τελευταία επίθεση με τους Σιγάλα και Ηλιάδη, μετά από λάθος των Ιταλών.

Πάντως, οι Τρεβιζάνοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας κάποιες σημαντικές διαφορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι σωστές επιλογές των Θεσσαλονικέων και η αμυντική τακτική του Ιταλου τεχνικού "γύρισαν" το ματς και έβαλαν τους "κιτρινόμαυρους" στη διεκδίκηση της νίκης, όμως στα κρίσιμα σημεία η ψυχραιμία των παικτών του Ντείβιντ Μπλατ τους χάρισε τους δύο βαθμούς.

Πηγή: skai.gr