Κλείσιμο

Ινσούα: Θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό, δεν με προσέγγισε άλλη ελληνική ομάδα

Να παραμείνει στον Παναθηναϊκό επιθυμεί ο Εμμάνουελ Ινσούα. Ο αριστερός μπακ των «πρασίνων» κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού (Πανεπιστημίου 58), μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για την υπόθεση της ανανέωσής του, αλλά και για τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα, τα οποία και απέρριψε.

«Πάντα είμαι ξεκάθαρος. Βρίσκομαι για τρίτη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Στην Αθήνα γεννήθηκε η κόρη μου, η οικογένειά μου είναι ευχαριστημένη. Οπότε, η επιλογή μου είναι να μείνω εδώ. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία πρέπει να συζητήσουμε σχετικά με το συμβόλαιο και με τη κατάσταση τη δική μου και του κλαμπ. Όμως, αυτό που είπα και στον αδερφό μου (σ.σ.: ο οποίος είναι μάνατζερ του) είναι ότι θέλω να παραμείνω. Θα δούμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, όμως, φυσικά θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό.

Ποτέ δεν άκουσα, ή δεν με προσέγγισε κάποιος επίσημα. Δεν διαβάζω το τι γράφουν οι εφημερίδες. Έχω ακούσει από τρίτους ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα, αλλά επίσημα ποτέ. Πρόθεσή μου είναι να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό και να φτάσουμε σε μία συμφωνία για ανανέωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Αργεντινός.

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση περίπου στα μέσα του Νοέμβρη. Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 4-6 εβδομάδες απουσίας, εκείνος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη από την επόμενη κιόλας εβδομάδα.

«Το πόδι μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής μπορώ να επιστρέψω νωρίτερα του αναμενόμενου. Γίνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα. Οπότε, είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Βέβαια, όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή το πότε θα αγωνιστώ. Όμως, πιστεύω ότι μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς του Παναθηναϊκού που με βοήθησαν», υπογράμμισε ο Ινσούα.

Τέλος, ζητήθηκε το σχόλιό του και για τις ανανεώσεις των σημαντικών μονάδων του «Τριφυλλιού» (Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάννης και Δημήτρης Κουρμπέλης).

«Είναι και οι τρεις Έλληνες. Ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάννης είναι από τις ακαδημίες. Ο Κουρμπέλης είναι ο αρχηγός και αγωνίζεται στην Εθνική. Οπότε, η απόφαση ήταν σωστή για κλαμπ», ανέφερε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Εμμάνουελ Ινσούα.

Πηγή: sport-fm.gr