My name is... Ζλάταν: Απίθανες ατάκες Ιμπραΐμοβιτς για Θεό, Γκουαρντιόλα, σεξ και Τζέιμς Μποντ - Βίντεο

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε ρέστα σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν

Την προσεχή Πέμπτη θα μεταδοθεί η συνέντευξη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Πιρς Μόργκαν και το teaser προμηνύει φοβερές ατάκες από τον Σουηδό σούπερ σταρ.

Με το γνωστό «ψαρωτικό» του ύφος ο παλαίμαχος πλέον άσος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα. «Στην πρώτη συνάντηση μαζί του μου είπε: "Να θυμάσαι, οι παίκτες εδώ δεν φτάνουν με Ferrari". Τι έκανα εγώ; Εμφανίστηκα με τη γ@@@@νη Ferrari μου στην προπόνηση».

Παράλληλα έδειξε να… πιστεύει πως είναι ο Θεός. «Όταν λέω ότι είμαι θεός, νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Δεν αστειεύομαι. Θέλεις να παίξεις με τη φωτιά; Θα είμαι η φωτιά σου. Αλλά θα καείς», σημείωσε.

Ερωτηθείς αν συμφωνεί πως το να σκοράρει κανείς είναι καλύτερο από το να κάνει σεξ απάντησε: «Το σεξ είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο και όποιος σκέφτεται διαφορετικά έχει πρόβλημα. Πρέπει να ζητήσει βοήθεια».

Αν μετανιώνει για κάτι; «Που δεν πήγα στην Άρσεναλ. Όμως δεν κάνω δοκιμές σε ομάδες! Δεν καταλάβατε, είμαι ο καλύτερος και δεν κάνω δοκιμές!».

Ο «Ίμπρα» σοβαρεύτηκε μόνο όταν μίλησε για τη σχέση του με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες. «Ήταν μεγάλη απώλεια. Δεν ήταν μόνο μάνατζερ για μένα, ήταν τα πάντα. Μου λείπει ακόμη, λείπει σε όλους μας».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν θα έπαιζε τον κακό σε ταινία του Τζέιμς Μποντ. «Θα κατέστρεφα τον Μποντ, αλλά είμαι πολύ ακριβός, δεν δουλεύω δωρεάν».

Πηγή: sport-fm.gr