Ικανοποιημένη η ΠΕΚ

Θετικά είναι τα συμπεράσματα από τη
Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΕΚ, ο ιδρυτής της Κίνησης Ανδρέας Βγενόπουλος επαλήθευσε τις πληροφορίες περί ευχάριστου κλίματος στη συνάντηση του με τον επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Βαρδινογιάννη, χαρακτηρίζοντας την ομιλία με τον κ. Βαρδινογιάννη, εποικοδομητική και θετική.

Η ΠΕΚ αποκάλυψε και τα θέματα που συζητήθηκαν. Μεταξύ άλλων, οι τρεις άντρες (η συνάντηση έγινε στα γραφεία του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα) αναφέρθηκαν στο θέμα της αξιοποίησης των παλαιμάχων του τριφυλλιού, αλλά και στη διαδικασία που απαιτείται για να γίνει ο Παναθηναϊκός, πολυμετοχικός.

Παράλληλα, αναφέρει πως ο συζητήσεις θα πάρουν παράταση, μια και υπάρχουν ακόμη και άλλα σοβαρά θέματα προς συζήτηση, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί εντός των ημερών.

Συνάντηση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Ανδρέας Βγενόπουλος στο γραφείο του πρώτου. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε από τον επικεφαλής της ΠΕΚ για το ραντεβού που είχε το πρωί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΚ:

Φίλες, Φίλοι,

Όπως υποσχεθήκαμε, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έγινε συνάντηση μεταξύ του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και του εκ των ιδρυτών της ΠΕΚ κ. Ανδρέα Βγενόπουλου. Η συνάντηση ήταν θετική και εποικοδομητική και διαπιστώθηκε σε επίπεδο αρχών ταυτότητα θέσεων και αντιλήψεων σε μια σειρά από σοβαρά θέματα:

1.Για την ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλους τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσα από μια διαφανή διαδικασία που θα προβλέπει μεταξύ άλλων τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

2.Για την αξιοποίηση στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αλλά και για την θέσπιση ειδικών προνομίων για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου γενικότερα.

3.Για την ανάγκη μιας καινούργιας συμφωνίας και σχέσης με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο (¨ΠΑΟ¨) που θα προβλέπει παράλληλα και την ευρύτερη εκπροσώπησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό την προϋπόθεση της συσπειρώσεως στον ΠΑΟ πολλών χιλιάδων μελών.

4.Για την ανάγκη μιας μεγάλης και κοινής γιορτής για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

5.Για την χωρίς αποκλεισμούς διαδικασία ώστε να καταστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πολυμετοχική.

6.Για την ανάγκη αυξημένων δικαιωμάτων της μειοψηφίας ούτως ώστε ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης που θα διατηρήσει το 50% των μετοχών να χρειάζεται μια ευρύτερη συναίνεση για τη λήψη των σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν την ΠΑΕ.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικά θέματα προς διευκρίνηση κάτι που αναμένεται να γίνει από τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους μεγάλους μετόχους της μειοψηφίας. Σε αυτή τη φάση όμως είμαστε ως ΠΕΚ υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας τόσο για την πρόοδο των συζητήσεων όσο και για τις τοποθετήσεις του κ. Βαρδινογιάννη, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να γυρίσει οριστικά την σελίδα τόσο για τον Παναθηναϊκό μας όσο και για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Υ.Γ. Σήμερα το απόγευμα η ΠΕΚ θα συναντηθεί με τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο και τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και περαιτέρω συντονισμό για την επίτευξη του οράματος του ενιαίου, αδιαίρετου και πολυμετοχικού Παναθηναϊκού.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr