Η Ρεάλ θύμισε ξανά «βασίλισσα»

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα τεράστιο μέγεθος.

Mετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν η Ρεάλ όχι μόνο έβγαλε αντίδραση, αλλά έσπασε το αήττητο της Σεβίλλης περνώντας από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας όμως και συγκάτοικο την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θύμισε πολύ ομάδα του Ζιντάν της πρώτης θητείας, αφού παίζοντας πολύ προσεκτικά στα μετόπισθεν και ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό περίμενε την ευκαιρία της να χτυπήσει με την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά.

Αφού, λοιπόν, αφόπλισε τη δημιουργική δράση των γηπεδούχων, το πλάνο του Γάλλου προπονητή απέδωσε στο 64'. Συγκεκριμένα, ο Καρβαχάλ πρόλαβε την μπάλα στο όριο πριν βγει εκτός αγωνιστικών ορίων και μάλιστα έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Καρίμ Μπενζεμά που με εκπληκτική κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0.

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ φρόντισε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά της και τα κατάφερε, με τη Σεβίλλη να μένει με το «αχ» της φάσης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Τσιτσαρίτο ναι μεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ.

Πηγή: sport-fm

Πηγή: skai.gr