Έκαναν περίπατο οι Μπακς στο Σικάγο με εξαιρετικό Γιάννη!

Την τρίτη διαδοχική τους νίκη πέτυχαν οι Μιλγουόκι Μπακς!

Η παρέα του Γιάννη πέρασε διά περιπάτου από την έδρα των Μπουλς (110-96), με τον Αντετοκούνμπο να είναι ο καλύτερος του γηπέδου μετρώντας 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, παίζοντας σε 34 λεπτά!

Παράλληλα, ο διάδοχος (σσ. έστω και προσωρινός)του Τζέισον Κιντ στον πάγκο των… ελαφιών, Τζόε Πράντι, έκανε το 3/3, με την ομάδα του να ανεβάζει το ρεκόρ της στο 26-22 και να κάνει σκέψεις για να βρεθεί ακόμη ψηλότερα στην οκτάδα!

Επέστρεψαν στις νίκες οι Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι επικράτησαν 113-102 των Φίνιξ Σανς και συνεχίζουν να βρίσκονται σταθερά στην δεύτερη θέση στην κατάταξη της Δύσης (34-13). Κορυφαίος ο… διπλός Χάρντεν (27π., 10ρ., 8ασ.), ενώ ακολούθησαν σε απόδοση οι Πολ, Γκόρντον και Καπέλα. Από τους ηττημένους κορυφαίος ο Μπούκερ με 31 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Τσάντλερ είχε 11 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Μεγάλη νίκη και για τους Κλίπερς στην Νέα Ορλεάνη επί των Πέλικανς με 112-103 και πλησίασαν σε απόσταση… βολής την οκτάδα! Γκρίφιν, Γουίλιαμς και Τζόρνταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, με τον Άντονι Ντέιβις να παλεύει… μόνος του και να έχει μια βοήθεια από τους Χόλιντεϊ, Μουρ που δεν έφταναν!
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr