Β. Παπανδρέου: Όχι στα συντροφικά μαχαιρώματα

Ζήτημα «απόλυτης ενότητας» θέτει ως προτεραιότητα η τομεάρχης Οικονομίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Βάσω Παπανδρέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τύπο της Κυριακής». Αναφερόμενη στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, η κα Παπανδρέου τονίζει ότι «δεν πρέπει να υπάρξει καμία αναβίωση των διαχωριστικών γραμμών», εκτιμώντας ότι «είμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της τετραετίας».
Τονίζει, επίσης, ότι πρέπει να σταματήσουν οι προσωπικές επιλογές και στρατηγικές και ζητεί από όλα τα στελέχη του κόμματος «να αντιληφθούν το μήνυμα του Γ. Παπανδρέου, στις δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου».
Απαντώντας σε ερωτήσεις για το ενδεχόμενο αλλαγών στο Κίνημα, η Βάσω Παπανδρέου τόνισε ότι αυτό είναι θέμα του προέδρου του, ανέφερε ότι «δεν πρέπει να φοβόμαστε την αυτοκριτική» και πρόσθεσε ότι «αυτό που δεν χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ είναι τα συντροφικά μαχαιρώματα».
Αναλύοντας τα πρόσφατα αποτελέσματα των εκλογών, η κα Παπανδρέου υποστηρίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ βγήκε σαφώς ενισχυμένο, καθώς οι πολίτες νιώθουν απέραντη δυσαρέσκεια για την κυβερνητική πολιτική», εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο αποδεικνύεται από την ήττα της Ν.Δ. στις Σέρρες, που χαρακτήρισε «σπίτι του κ. Καραμανλή», αλλά και από την ήττα του κυβερνώντος κόμματος στην Καρδίτσα, εκλογική περιφέρεια του κ. Σιούφα.
Πηγή: skai.gr