Τα αναστάσιμα μηνύματα του πολιτικού κόσμου

«Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή. Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα. Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση. Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας» τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για την Ημέρα του Πάσχα, ευχόμενος χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

«Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο» υπογραμμίζει ο Πρωθυπουργός προσθέτοντας πως «έχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη αρχή. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης».

To φετινό Πάσχα να σημάνει για όλους τους λαούς του κόσμου, και κυρίως για το λαό μας, το οριστικό πέρασμα στην καταξίωση του ανθρώπου μέσα από τη θωράκιση των απαράγραπτων θεμελιωδών του δικαιωμάτων και την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης, ευχήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. 

Προκοπή και υγεία σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα ευχήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς
Να βγει γρήγορα η Πατρίδα μας από τα δύσκολα και να δικαιωθούν, να πιάσουν τόπο, επιτέλους, οι θυσίες του ελληνικού λαού, πρόσθεσε.

«Το θείο δράμα των Παθών του Κυρίου ενσαρκώνει διαχρονικά το απόλυτο μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και θυσίας για το συνάνθρωπο και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την κατάκτηση των εθνικών μας στόχων» ανέφερε στο πασχαλινό της μήνυμα η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ανάσταση για το λαό μας δε μπορεί να έρθει με τροϊκανές διαπραγματεύσεις, (με τα επικίνδυνα γεωπολιτικά παιχνίδια των ανταγωνισμών) προς όφελος των συμφερόντων που μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει σε Γολγοθά το λαό μας, δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημητρης Κουτσουμπας.
Ανάσταση λαών μπορεί να έρθει μόνο σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους, πρόσθεσε.

Αυτή η λαμπρή και αισιόδοξη ημέρα είναι ίσως μια ευκαιρία να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε και πού πηγαίνουμε ως Έθνος και ως κοινωνία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Μακάρι να το κάνουμε αυτό με ένα τρόπο που πηγαίνει πέρα από τις σκοπιμότητες της συγκυρίας, πιο γενναιόδωρο και πιο διορατικό», πρόσθεσε.
Πηγή: skai.gr