Κλείσιμο

Σε επαγρύπνηση οι πολίτες

Να είναι σε επαγρύπνηση οι πολίτες και να μην υποκύψουν στο τεχνητό δίλημμα το οποίο αφήνει να εννοηθεί, τι θα γίνει αν δεν θα 'χουμε κυβέρνηση, ανέφερε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας την Παρασκευή στην Καρδίτσα.

Ο λαός δεν πρέπει να υποτιμήσει τη δύναμη που έχει. Ο αντίπαλος δεν είναι τόσο ισχυρός όσο φαίνεται, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η ΓΓ του ΚΚΕ αναφέρθηκε αναλυτικά στην εικόνα που παρουσιάζει η μικρομεσαία αγροτιά μιλώντας για τεράστια προβλήματα.

Για την οικονομία η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι είναι εμφανής και ξεκάθαρος ο ταξικός χαρακτήρας των διακηρύξεων περί ισχυρής ανταγωνιστικής οικονομίας.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επεσήμανε ότι ο λαός δεν πρέπει να φοβάται μια ισχυρή αντιλαϊκή κυβέρνηση, μια ισχυρή αντιλαϊκή αξιωματική αντιπολίτευση, διότι ακριβώς η δύναμη τους είναι μεγάλη ζημιά και αντιπροσωπεύει πάρα πολλούς κινδύνους για το λαό.

Ο λαός δεν πρέπει να παραιτηθεί από τα δικαιώματα του και προπάντων δεν πρέπει να υποτιμήσει τη δύναμη που έχει. Ο αντίπαλος δεν είναι τόσο ισχυρός όσο φαίνεται , πρόσθεσε.

Νωρίτερα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφθηκε χωριά του νομού Καρδίτσας στα οποία ανέπτυξε διάλογο με τους κατοίκους της περιοχής και αναφέρθηκε στα προβλήματα του αγροτικού κλάδου και στις προοπτικές που διαγράφονται για εκατομμύρια αγροτικά νοικοκυριά μέσα από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Πηγή: skai.gr